آیا ادارات قزوین شنبه تعطیل است؟ (یکم شهریور ۱۴۰۴) ترامپ: ۷۹ درصد دونباس متعلق به روسیه است عراقچی با وزیر امور خارجه ارمنستان دیدار کرد نخست‌وزیر ارمنستان: فرصت‌های جدیدی برای همکاری‌های ریلی با ایران ایجاد می‌شود نماینده رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی عیادت کرد| دیدار با آیات عظام مکارم و سبحانی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پاشینیان در دیدار با پزشکیان: عدم تغییر مرز‌ها تصمیم قطعی و خطوط قرمز ارمنستان است ترامپ: زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد وزیر امور خارجه: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نمی‌شود + فیلم وزارت بهداشت غزه: ۴۰۳ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند کودتای ۲۸ مرداد؛ نقاشی دیو روی دیوار ایران! ۳۶۰ کارمند سازمان ملل در جنگ غزه کشته شده‌اند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران، آذربایجان و ارمنستان اجازه حضور بیگانگان در منطقه را نخواهند داد وزارت بهداشت فلسطین: هر ۴۰ دقیقه، یک کودک در غزه شهید می‌شود پزشکیان: ایران خواهان تثبیت صلح در منطقه قفقاز بوده و خواهد بود آیت الله علم الهدی: گروهک منافقین، ابزار اصلی دشمن برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران است | ضرورت به‌روزرسانی اسناد تروریسم و مقابله رسانه‌ای با منافقین قطر پاسخ حماس به پیشنهاد آتش بس را بسیار مثبت دانست جزئیات سفر پزشکیان به بلاروس اعلام شد پزشکیان: نگرانی از حضور نیرو‌های ثالث در مرز مشترک ارمنستان باید برطرف شود نشست خبری رئیس جمهور ایران و نخست وزیر ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) حماس خواستار فشار حداکثری بر رژیم اشغالگر جهت توقف نسل‌کشی در غزه شد گاردین: نژادپرستی ساختاری دلیل انفعال اروپا در قبال غزه است امضای ۱۰ تفاهم‌نامه و سند همکاری میان ایران و ارمنستان در ایروان (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه: آمادگی ما نسبت به ۲ ماه قبل افزایش داشته است برگزاری نشست خصوصی پزشکیان و پاشینیان رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مطرح کرد: از بحران آب و مصرف مازوت تا حضور نایب‌رئیس‌های مجلس در ایام پایانی صفر در مشهد + فیلم مدودوف: رهبران اروپایی نتوانستند ترامپ را شکست دهند آمریکا ناوشکن‌های خود را به آب‌های ونزوئلا اعزام کرد | مادورو: ۴.۵ میلیون نیرو بسیج می‌کنیم
سرخط خبرها

عاقبت مصوبه غیر الزام آور پارلمان!

  • کد خبر: ۱۴۷۶۰۳
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۹
عاقبت مصوبه غیر الزام آور پارلمان!
درباره مصوبه غیرالزام آور اخیر پارلمان اروپا، فرانسوی ها، آلمانی‌ها و کشور‌های مهم دیگر اتحادیه مثل ایتالیا و اسپانیا به خوبی می‌دانند که اگر بخواهند این مصوبه را بپذیرند و اجرا کنند، منافع و امنیت ملی آن‌ها به صورت جدی به خطر می‌افتد.

کشور‌های عضو اتحادیه اروپا و مشخصا کشور‌های مهم این اتحادیه از جمله آلمان و فرانسه که از قضا نقش محوری هم دارند، رویه‌ای را که در طول سال‌های گذشته تا به امروز داشته اند، این بوده است که اگر تصمیمی در داخل کشور اتخاذ می‌کردند و آن تصمیم را موافق با امنیت و منافع ملی خودشان می‌دانستند، از جاری شدن آن در اتحادیه نیز حمایت و پشتیبانی می‌کردند.

اما برعکس آن هم بوده است؛ یعنی این گونه نبوده که این کشور‌ها منافع و امنیت ملی خودشان را قربانی تصمیمات اتخاذ شده در اتحادیه اروپا کنند. به عبارتی هر کدام از این کشور‌های عضو به ویژه کشور‌های قدرتمند و محوری، تصمیمات اتحادیه را در چهارچوب تصمیمات و منافع خودشان می‌پذیرفتند و در این فضا حرکت کرده و می‌کنند. درباره مصوبه غیرالزام آور اخیر پارلمان اروپا، فرانسوی ها، آلمانی‌ها و کشور‌های مهم دیگر اتحادیه مثل ایتالیا و اسپانیا به خوبی می‌دانند که اگر بخواهند این مصوبه را بپذیرند و اجرا کنند، منافع و امنیت ملی آن‌ها به صورت جدی به خطر می‌افتد. در واقع دلیلی هم ندارد چنین حرکتی را انجام دهند و نفعی هم از این حرکت نمی‌برند.

به همین خاطر وارد این بازی نمی‌شوند و اعتنایی به آن مصوبه خاص نمی‌کنند. افرادی که سازوکار اجرایی اتحادیه اروپا و نحوه تعامل کشور‌های عضو با ساختار اتحادیه را بررسی می‌کنند، این برایشان واضح است و موضوع پیچیده‌ای نیست؛ به همین دلیل از ابتدا که چنین مصوبه‌ای مطرح شد، کارشناسان امر می‌دانستند که این مصوبه بیشتر یک بحث تبلیغاتی است، یعنی بهره‌ای از اجرا نخواهد برد و جدی نیست و خیلی وزنی هم ندارد. چون چنین مصوبه‌ای اگر به فرض توسط کشور‌های عضو اتحادیه پذیرفته شده و اجرایی شود، نفع خاصی برایشان به ارمغان نخواهد آورد و، اما در مقابل برای منافع ملی کشورشان به صورت جدی زیان بار خواهد بود؛ بنابراین دلیلی ندارد که این کشور‌ها زیر مصوبه‌ای را امضا کنند که هیچ خاصیتی ندارد و فقط دردسرساز است.

در یک مورد کاملا متفاوت شاهد بودیم که تروریستی اعلام کردن گروه حزب ا... لبنان توسط کشور‌های عضو اتحادیه اروپا با فرازونشیب‌های زیادی همراه شد و همه کشور‌های اروپایی آن را نپذیرفتند و خیلی دچار دست انداز شد. به عنوان مثال آلمانی‌ها که آن را پذیرفتند، زیان کردند و موقعیت خودشان را در کشور لبنان از دست دادند. قبلا آلمانی‌ها به عنوان واسطه بین رژیم صهیونیستی و حزب ا... عمل می‌کردند که از این جایگاه سقوط کردند.

این اتفاقات درباره گروه حزب ا... لبنان بود. موضع سپاه بسیار متفاوت است و وزن و جایگاه آن خیلی فرق می‌کند و کشور‌های اروپایی دلیلی نمی‌بینند که بخواهند با مصوبه پارلمان اروپا همراهی کنند. منطقی هم ندارد و منافع آن‌ها به شکل فعلی تأمین می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->